Obra narrativa

Llegir al metro

Lleida: Pagès editors, 2013

Llegir al metro és un recull de relats breus que tenen com a nexe persones que caminen cap a si mateixes. Éssers que a partir d’una situació traumàtica com ara un accident, una malaltia, un trencament familiar o una catàstrofe natural, s’adonen que no són com es pensaven. En diversos relats els personatges s’entrecreuen tot lligant històries i vides en una cruïlla d’emocions i sentiments que els situen als límits de les seves capacitats de reacció.

 

 

 

 

Els amors furtius

Lleida: Pagès editors, 2000

Les històries d’Els amors furtius estan escrites en estils diferents. Realisme, humor i ironia es combinen amb el relat filosòfic, oníric o fantàstic per tractar d’aprofundir, des d’un punt de vista literari, en diversos aspectes de la condició humana a partir de qüestions com l’amor, la passió, el desig, el sexe o la soledat, entre d’altres.

 

 

 

 

Salou 6 pre-textos VII [amb altres autors: Àngel-O. Brunet, Núria Esponellà, Llort, Joaquim Pijoan i Susana Vallejo)

Salou: Ajuntament; Barcelona: Meteora, 2011

El meu relat es titula Col·liri: Una parella evoca la seva vida en una passejada per Salou. S’han conegut a l’atzar i han decidit passar uns dies junts, aviat apareixeran els dubtes. Però quan aquests es resolent hi apareix un nou problema.

 

 

 

 

 

Un gramet d’amor a Santa Coloma i altres relats [amb altres autors: Manel Albert Calls, Joan Cardona, Raquel Galdon, Emili Gil, José Luis Lozano, Àfrica Ragel, Martí Rosselló, Natàlia Solà, Sílvia Tarragó, Jordi Valls, Jordi Varela i Manel Zabala].

Santa Coloma de Gramenet: Ajuntament, 1996

El llibre va ser editat amb motiu de la celebració a Santa Coloma de Gramenet del XV Congrés de l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana, tot i que alguns ja no érem joves ni membres de l’entitat. El meu relat Metro – Línia 1 narra la història d’un home que ha estat acomiadat de la feina de tota la vida. És gran i té un futur incert. Durant la tornada a casa se sent confús, li molesten tots els sorolls, té deliris que es barregen amb velles històries.