POESIA VERSUS POESIA. NOU CICLE DE DEBAT I LECTURES A LA LLIBRERIA DE LA IMATGE

Amb el títol POESIA VERSUS POESIA, la Llibreria de la Imatge de Barcelona, proposa un cicle variat i heterogeni de lectures poètiques, trobades, debats, tertúlies i altres formats com ara conferències, maridatges o espectacles relacionats amb la poesia.

Habitualment ens reunirem al voltant d’algun tema i sempre amb companyia de poetes i d’altres persones especialitzades, però també retrem homenatge a trajectòries que han deixat o estan deixant petjada dins el patrimoni literari català.

Les trobades, que tinc l’honor de coordinar i conduir, seran obertes a tothom tot i que cal abonar una entrada de 3 €, i es realitzaran el primer dilluns de mes a les 19 hores. En el cas que sigui festa o pont o hi hagi alguna causa relacionada les persones convidades, l’activitat es passarà al dilluns següent.

La primera trobada, que serà el proper dia 8 d’octubre, de 19 a 20:30 h. per parlar i llegir sobre Imatge i Poesia. Hi intervindran les poetes Marta Pérez Sierra i Conxita Jiménez, que han publicat diversos llibres amb fotografia i amb il·lustracions; el poeta visual Joan Puche; la Il·lustradora Laura Borràs, que ha il·lustrat El poema de la rosa als llavis, de Joan Salvat Papasseit; i la fotògrafa Miriam G Troncho, autora de les fotografies de POEGRAFIES.

En una propera entrada, ampliaré la informació sobre aquesta primera trobada.

Llibreria de la Imatge c/ Sepúlveda, 87. Telèfon 932925198