Formes i raons de la culpa

Així es titula l’article que el periodista cultural i escriptor Lluís Llort va dedicar a la meva novel·la La darrera carta de Manuel Morón al diari ElPuntAvui el dia 1 de juliol del 2019. Aquí podeu llegir-lo. La fotografia de l’article és de la Miriam G Troncho i la fotografia que he posat en aquesta entrada me la va fer la Marta Mirosa a la Llibreria de la Imatge de Barcelona.

L’escriptora Teresa Costa-Gramunt també li va dedicar un article el 2 de juny del 2019 que podeu llegir a l’Eix Diari. Diari independent del Penedès.

One thought on “Formes i raons de la culpa

  1. La culpa… massa sentiment de culpa, gens de sentiment de culpa… cal preferir que n’hi hagi fins i tot massa, ja que l’absència de sentiment de culpa aboca directament a la immoralitat, la deshonestedat, la maldat en les seves diverses formes com la feixista…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *