Tresors rere les portes

Ja el podeu trobar a totes les llibreries del país. A més, a partir del dia 22 de març, ens veureu recitant poemes i fent petits tallers d’il·lustració.

La Noemí Villamuza ha fet uns dibuixos preciosos, plens de màgia i de sensibilitat, i us té preparades unes activitats amb què gaudireu d’allò més obrint les vostres portes i descobrint els vostres misteris amagats.

I, gràcies a la magnífica feina que ha fet l’editorial Bindi Books, també descobrireu moltes paraules per jugar, perquè amb la poesia podem jugar, podem divertir-nos, passar estones agradables acaronant els sons i les imatges que ens evoquen, i alhora ampliar els nostres coneixements i capacitats.

Escrivint els poemes he recordat com era la casa on vivia de petit i com era la casa on vivíem quan la meva filla era petita. Quines fantasies imaginava jo i quines imaginava ella. I també he gaudit imaginant històries a la casa on vivim ara.

La casa és un lloc ple d’oportunitats de joc i de lectura.

Les primeres trobades amb persones lectores, prescriptores i també totes les persones adultes que ho vulguin són les següents:

Llibreria Lectors al tren, de Rubí: Dia 22 de març de 2024 a les 18 hores.
Llibreria L’Argonauta, de Balaguer: Dia 6 d’abril a les 11 hores.
Llibreria El Genet Blau, de Lleida: Dia 6 d’abril a les 18 hores.
Biblioteca Central de Santa Coloma de Gramenet amb la col·laboració de la Llibreria Carrer Major: Dia 15 d’abril a les 18 hores.
Llibreria El petit tresor, de Vic: Dia 21 d’abril a partir de les 17 hores i fins a les 19 hores dins el 6è Berenar previ a Sant Jordi.